Neptunus Hornline

Såklart att när man tänkt sätta igång hästen mer så kommer snön. 😉

Äsch ändå lättare sen när det är liiite ljusare ute, jädrans lampor som inte funkar i stallet o jäkla bonden som inte kan ta ut nån som fixar det…

Tog iaf en tur på honom förut idag ensam o det gick bra! Det va ganska länge sen han reds ut på ensam så va lite tveksam och då hade jag också en hjälptygel på honom = jäääätte jobbigt, men vi kom runt hela rundan utan krångel.
Det va dock väldigt jobbigt med hjälptygeln, han ”kunde” typ inte göra någonting men tror mer det va att han försökte komma undan så jag körde på ändå. Inte så hårt såklart men att han ändå fick trava på fast han ville stanna efter två steg tex.
Det går nog bättre om några gånger när han vant sig lite o sen kan vi nog ta bort den, vill ha den på lite i början eftersom han fortfarande har travar halsen som är lång o stel. Men han har börjat kunna gå lite mer i form på senaste tiden, han behöver bara mer muskler.

Imorgon kommer Dimmans ägare ut med en tjej som är medryttare på hennes andra häst som hon har på ett annat ställe eftersom vi inte har en ledig boxplats till den än. Emma ska pröva att skritta Dimman imorgon för att se hur det är med benet o den andra tjejen få låna Maya, eller om de skulle göra tvärtom vet inte. Jag tänkte följa med o skritta med Neppe iallafall.

Sen på lördag kommer Fia ut, Neppes medryttare så då tar vi Neppe o Maya o rider till ridhuset för en sista gång med Maya..

2014-01-09 14.17.14IMG_20140109_163125Förövrigt ser han snart mer ut som en mammut än en häst. 😉

Annonser

2 reaktioner på ”Neptunus Hornline

  1. Å va härligt att se att min lilla Neppe lever och har det bra. Jag hade honom då han gick som travshäst och sedan tog jag över honom då han inte skulle gå i travet mer och förmedlade honom som ridhäst. Han är en fantastisk individ med ett hjärta av guld. Va rädd om honom! /Cecilia Edström

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s